Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην 23αδα της εθνικής Αιγύπτου ο Mohamed Salah!

Στην 23αδα της εθνικής Αιγύπτου ο Mohamed Salah!

Ευχάριστα νέα για τους φίλους τής Liverpool και της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, καθώς ο Mohamed Salah θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας!

Ο Mo Salah τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League, από τον Sergio Ramos, ωστόσο θα καταφέρει να δώσει το παρών στη γιορτή του ποδοσφαίρου, που ξεκινάει σε 10 ημέρες στη Ρωσία.

Αυτή την περίοδο ο Salah βρίσκεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαλένθια, για να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά.

Ο <<Φαραώ>> είναι αμφίβολλος για την πρεμιέρα κόντρα στην Ουρουγουάη, όμως υπάρχει αισιοδοξία, ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί κανονικά στα επόμενα δύο παιχνίδια απέναντι σε Ρωσία και Σαουδική Αραβία.

Εφόσον καταφέρει να αγωνιστεί κανονικά ο Mo θα αποτελέσει τον απόλυτο ηγέτη της χώρας του στους αγώνες του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Αιγύπτου :

Τερματοφύλακες :  Essam El Hadary (Al Taawoun), Mohamed El-Shennawy (Al Ahly), Sherif Ekramy (Al Ahly).

Αμυντικοί :  Ahmed Fathi, Saad Samir, Ayman Ashraf (all Al Ahly), Mahmoud Hamdy (Zamalek), Mohamed Abdel-Shafy (Al Fateh), Ahmed Hegazi (West Brom), Ali Gabr (Zamalek), Ahmed Elmohamady (Aston Villa), Omar Gaber (Los Angeles FC).

Μέσοι : Tarek Hamed, (Zamalek), Shikabala (Zamalek), Abdallah Said (Al Ahli), Sam Morsy (Wigan Athletic), Mohamed Elneny (Arsenal), Mahmoud Kahraba (Al Ittihad), Ramadan Sobhi (Stoke City), Mahmoud Hassan (Kasimpasa), Amr Warda (Ατρόμητος).

Επιθετικοί : Marwan Mohsen (Al Ahly), Mohamed Salah (Liverpool).

O Salah σκόραρε προχθές και με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου
Έτοιμος για μεγάλες εμφανίσεις στα γήπεδα της Ρωσίας ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com